
- دقیقه 9
- 159
- 0

به قلم فرناز اصلاح
10 تیر 1404
این روزها استفاده از موتور برق برای مغازه، دیگر یک گزینه نیست، بلکه یک ضرورت است. اگر در مشاغلی مانند نانوایی، سوپرمارکت و کافی شاپ مشغول کار هستید، حتماً میدانید که تأمین برق پایدار و بدون قطعی در این کسب و کارها چه اهمیتی دارد؟ قطعی برق حتی در حد چند دقیقه ممکن است موجب فاسدشدن مواد غذایی و بروز مشکلاتی در پخت یا سرو محصولات شود. در نتیجه، مشتری ناراضی پیدا میکنید. پس اگر سوال شما هم این است که موتور برق برای مغازه چی بخریم؟ در این مطلب همراه ما باشید.
رونیکس را بخوانید.
اهمیت استفاده از موتور برق برای مغازه و فروشگاه
نوسان و قطع برق موجب بروز مشکلات جدی در مغازهها و فروشگاهها میشود. کافی است یک لحظه تصور کنید برق قطع میشود: دوربینهای مداربسته سوپرمارکت و کافی شاپ خاموش میشوند؛ درب برقی ریموت مغازه بسته میماند؛ بستنی، مواد غذایی آماده و تمام محصولات یخچالی سوپرمارکت فاسد میشوند؛ خمیر نانوایی ترش میشود و دیگر به درد پخت نان نمیخورد. نهایتاً هم با افزایش مشتریان ناراضی، نانتان آجر میشود. پس وجود یک موتور برق کارآمد در مغازهها به عنوان منبع پشتیبان هنگام قطعی برق، یک ضرورت حیاتی برای تضمین کیفیت کار شما است.
موتور برق برای مرغداری و دامداری کوچک

ویژگیهای موتور برق مناسب برای مغازه
اگر میخواهید از دردسرهای زمان بیبرقی خلاص شوید، باید به فکر تهیه یک موتور برق برای مغازه باشید. موقع خرید موتور برق برای مغازه به این ویژگیها توجه کنید:
- توان خروجی: توان خروجی ژنراتور باید با توجه به مصرف برق مجموع دستگاههای برقی انتخاب شود. در غیر این صورت، موجب خاموشی یا آسیب به تجهیزات میشود.
- میزان صدا و لرزش: برای آرامش اعصاب خود و مشتریانتان از موتور برق بیصدا یا کمصدا استفاده کنید.
- مصرف سوخت: موتور برق با مصرف سوخت پایین، گزینهای مقرونبهصرفه برای شما است.
- راه اندازی سریع و بیدردسر: مدلهای موتور برق مجهز به استارت الکتریکی قابلیت راهاندازی سادهای دارند.
- حمل و جابهجایی آسان: طراحی جمعوجور و وجود دسته و چرخ در ژنراتور باعث میشود تا بتوانید موتور برق را بهراحتی در مغازه جابهجا کنید.
- خروجی برق پایدار و بدون نوسان: وسایل حساس مانند دوربین تجهیزات برقی نسبت به نوسان برق حساس هستند و آسیب میبینند. پس موتور برقی را انتخاب کنید که قابلیت حفاظت از دستگاههای شما را داشته باشد.
موتور برق مخصوص نصابها و کارهای سیار؛ سبک، پرقدرت و قابل حمل
موتور برق سایلنت برای مغازه و فروشگاه بهتر است یا موتور برق معمولی؟
اول باید بودجه، نیازها، توان مورد نظر و شرایط مغازهتان را ارزیابی کنید. بعد از سبک سنگین کردن این موارد، برای انتخاب و خرید موتور برق اقدام کنید. پس قبل از اینکه بگوییم کدام موتور برق بهتر است، بیایید نگاهی به دلایل انتخاب ژنراتور معمولی و موتور برق بیصدا بیندازیم:
مزایای موتور برق معمولی
موتور برقهای معمولی یا ژنراتورها معمولاً توان بالاتری را به شما ارائه میدهند؛ قیمت مناسبتری دارند و تعمیر و نگهدای آنها هم سادهتر است. در مقابل، سروصدای زیاد و وزن و ابعاد بزرگ از جمله مواردی است که موجب محدودیت استفاده از این موتور برقها در مغازه میشود.

مزایای موتور برق سایلنت
سروصدای کم و طراحی جمعوجور از مهمترین دلایل استفاده از موتور برق سایلنت در مغازهها هستند. البته بد نیست به این موضوع هم توجه کنید که موتور برق سایلنت با توان بالا قیمت زیادی دارد. تعمیر و نگهداری آن نیز پیچیدهتر است.
بهترین موتور برق برای مغازه و فروشگاه
شما باید با توجه به مجموعه مصرفکنندههایی که در مغازه و فروشگاه خود دارید، نسبت به خرید موتور برق اقدام کنید. در این بخش، بررسی میکنیم که هر مغازهای به چه مدل موتور برقی نیاز دارد؟

ژنراتور برای بوتیک
شما برای بوتیک به ژنراتوری نیاز دارید که روشنایی مغازه، برق مورد نیاز برای کولر، اسپیلت یا پنکه، دوربینهای مدار بسته، برق سیستم فروش مثل لپتاپ، کارتخوان و صندوق را تأمین کند. در چنین مواردی بسته به تعداد مصرفکنندههای بوتیک میتوانید از موتور برقهایی با توان 5-2 کیلو وات استفاده کنید.
برای مثال، اگر بوتیک کوچکی دارید، ژنراتور اینورتر 2000 وات رونیکس مدل RH-4792 پیشنهاد ما به شما است. مهمترین ویژگیهای این موتور برق سایلنت عبارتند از:
- موتور چهارزمانه با ظرفیت سیلندر 99 سیسی و حداکثر توان خروجی 2 کیلو وات
- کاهش 20 درصدی وزن نسبت به ژنراتورهای معمولی و قابلیت جابهجایی آسانتر
- تولید شکل موج سینوسی صاف و ولتاژ پایدار برای جلوگیری از آسیب به لوازم الکترونیکی حساس
- فوقالعاده کمصدا با تولید صدای حداکثر 60 دسیبل
- دو خروجی 220 ولت AC و یک خروجی 12 ولت DC
- دارای سوئیچ حالت اقتصادی
- پایش دائمی اضافه بار و اتصال کوتاه مدار و قطع سریع موتور در صورت بروز مشکل
موتور برق برای سوپر مارکت و مواد غذایی
شما با توجه به فضای مغازه، بودجه مورد نظر و تعداد و سایز یخچال و فریزرهای موجود در سوپرمارکت باید برای خرید موتور برق اقدام کنید. با توجه به این موارد، موتور برق با توان 10-3 کیلو وات برای مغازه شما مناسب است.
با مشخصات موتور برق سایلنت USB خور RH-4795 بیشتر آشنا شوید:
- موتور 149,5 سیسی چهار زمانه با حداکثر توان خروجی 4 کیلو وات
- تولید موج سینوسی خالص و ولتاژ پایدار برای جلوگیری از آسیب به تجهیزات الکترونیکی حساس
- بسیار بیصدا تا 62 دسی بل
- مجهز به پریز برق 220 ولت متناوب و خروجی 12 ولت DC
- سوئیچ حالت اقتصادی با تنظیم RPM بر اساس بار ژنراتور
- دارای سنسور حسگر میزان روغن
- مجهز به چهار چرخ برای حرکت راحتتر
موتور برق برای پمپ آب: بهترین مدلها برای کارایی بالا
موتور برق برای نانوایی
نانواییها دارای دستگاههای برقی سنگین مانند خمیرگیر، تهویه، تنور و … هستند. یخچالها و سیستمهای تهویه نانوایی را هم به این مصرفکنندهها اضافه کنید. پس اگر به فکر خرید موتور برق برای مغازه نانوایی خود هستید، سعی کنید متناسب با مصرفکنندهها بهترین انتخاب را داشته باشد؛ چون قطعی برق یا افت ولتاژ موجب آسیب به دستگاهها یا خرابشدن مواد در حین پخت نان میشود.

برای مغازههای نانوایی کوچک، از موتور برقهایی با توان حدود 10-7 کیلو وات استفاده کنید. برای نانواییهای بررگ نیز ژنراتور با توان 15 کیلو وات و بالاتر بهترین انتخاب است.
ژنراتور RH-4784 رونیکس دارای توان 7,5 کیلو وات و مناسب برای مصارف کارگاهی و صنعتی است. بیایید نگاهی به مشخصات این ژنراتور بیندازیم:
- موتور چهارزمانه با ظرفیت سیلندر 460 سیسی و حداکثر توان خروجی 10000 وات
- مخزن سوخت 25 لیتری برای کار مداوم بیش از 6-5 ساعت با حداکثر توان
- طراحی خاص و کمحجم بدنه برای حمل آسان
- مجهز به قطع کن حفاظتی سریع
- حداقل صدا و لرزش برای استفاده در فضاهای بسته
- دارای خروجی 12 ولت
موتور برق برای کافی شاپ و رستوران
هر کافی شاپ و رستورانی دارای مصرفکنندههای متعدد است. یخچال، فریزر، اسپرسوساز، فر برقی، هود، سیستم تهویه، چراغهای روشنایی از مهمترین مصرفکنندهها در این کسبوکارها هستند. برای کافیشاپهای کوچک موتور برق با توان 8-5 کیلو وات انتخاب مناسبی است. برای کافیشاپها و رستورانهای بزرگ نیز از موتور برق با توان بالای 15 کیلو وات استفاده کنید.

ژنراتور بنزینی 6500 وات RH-4783 رونیکس، دارای بدنهای کمحجم است تا حمل و جابهجایی آن برای شما آسانتر شود. موتور تکسیلندر و چهار زمانه این موتور برق با مکانیزم هوا خنک کار میکند. همچنین، صدا و لرزش این ژنراتور در حین کار بسیار کم است و میتوانید از آن برای فضاهای بسته مثل رستوران و کافی شاپ، به شرط تهویه مناسب استفاده کنید.
موتور برق مناسب میوه فروشی
برای تأمین برق سیستمهای روشنایی و تهویه مغازه میوه فروشی در زمان قطعی برق، به یک موتور برق خوب نیاز پیدا میکنید. موقع انتخاب موتور برق برای مغازه میوهفروشی، مجموع مصرف برق یخچالها، فریزرها، دستگاههای پرداخت الکترونیکی، سیستمهای روشنایی و تهویه را در نظر بگیرید. به این ترتیب، میتوانید ژنراتور با توان مناسب را انتخاب کنید. معمولاً برای تأمین برق اضطراری مغازههای میوه فروشی، موتور برق با توان 10-3 کیلو وات توصیه میشود.
برای مثال، میتوانید از ژنراتور RH-4782 رونیکس با حداکثر توان خروجی 5,5 کیلو وات استفاده کنید. چند مورد از مشخصات مهم این ژنراتور عبارتند از: موتور چهارزمانه قدرتمند، قابلیت کار مداوم حدود 8 ساعت با حداکثر توان، طراحی کمحجم و قابلیت حمل آسان، حداقل صدا و لرزش، قطعکن حفاظتی سریع، دارای خروجی 12 ولت DC.

نکاتی برای انتخاب ژنراتور مناسب مغازه و فروشگاه
هنگام انتخاب ژنراتور مناسب برای مغازه یا فروشگاه، ارزیابی دقیق نیازهای الکتریکی مغازه و بررسی ویژگیهای ژنراتورها متناسب با شرایط خاص کسبوکار شما ضروری است. در این بخش، چند نکته مهم در این زمینه را بررسی میکنیم:
- توان: مجموع وات مصرفی وسایل برقی را با 20% مقدار اضافه در نظر بگیرید.
- نوع سوخت: متداولترین منبع تغذیه ژنراتورها عبارتند از:
بنزینی: ارزان، برای تأمین برق کوتاهمدت در حد چند ساعت.
دیزلی: قوی، برای تأمین برق بلندمدت.
گازسوز یا دوگانهسوز: تأمین برق پایدار. - صدا: ژنراتور با سروصدای کمتر موجب آرامش شما و مشتریانتان میشود.
- راهاندازی: ژنراتورها با قابلیت راهاندازی دستی یا اتوماتیک تولید میشوند.
- ایمنی: قابلیت تثبیت ولتاژ و قطعکن خودکار در این زمینه حائز اهمیت هستند.
- نصب: موقع نصب ژنراتور، تهویه مناسب و دسترسی آسان برای سرویس و نگهداری را در نظر بگیرید.
انتخاب موتور برق براساس محیط فروشگاه و مغازه
موقع انتخاب بهترین موتور برق برای تأمین انرژی پشتیبان در مغازه، نیازهای الکتریکی، نوع فعالیت و ملاحظات محیطی را در نظر بگیرید. مهمترین فاکتورهای انتخاب موتور برق برای مغازه عبارتند از: تعیین توان مورد نیاز، انتخاب نوع ژنراتور (بنزینی، دیزلی یا گازسوز) متناسب با نوع کاربری، توجه به میزان صدای تولیدی و سهولت راهاندازی ژنراتور.
در نهایت، با انتخاب موتور برق مناسب برای مغازه، خیالتان از بابت تداوم فعالیتهای ضروری در زمان قطعی برق راحت میشود. رونیکس، برند پیشرو در صنعت ابزار کشور، با ارائه طیف گستردۀ موتور برقهای باکیفیت و متنوع، پاسخگوی نیازهای شما است.
سوالات متداول
چگونه توان مورد نیاز موتور برق برای استفاده در مغازه را محاسبه کنم؟
میتوانید لیستی از وسایل برقی ضروری مغازه با توان مصرفی هر کدام را تهیه کنید. سپس مجموع توان نامی وسایل را محاسبه کنید. برای اطمینان، 20 تا 30 درصد به عدد نهایی اضافه کنید تا توان مورد نیاز موتور برق مشخص شود. پیشنهاد میکنیم مقاله «محاسبه ظرفیت موتور برق خانگی؛ چه ژنراتوری بخریم؟» را بخوانید.
برای مغازههای کوچک چه موتور برقی نیازه؟
در این مقاله در خصوص انتخاب موتور برق برای مغازههای کوچک و بزرگ صحبت کردیم. به طور کلی، برای مغازههای کوچک میتوانید از موتور برق سایلنت با توان 2000 وات استفاده کنید.
آیا موتور برق کوچک سایلنت برای فروشگاه های بزرگ پاسخگو است؟
میتوانید از موتور برق سایلنت با موتور قدرتمند و توان خروجی بالا برای فروشگاههای بزرگ استفاده کنید.