معرفی بهترین برندهای چادر کمپینگ

معرفی بهترین برندهای چادر کمپینگ

به قلم مهدی امیربیگی

10 خرداد 1402

اگر شما هم تجربه صعودهای یک یا چند روزه را دارید، می‌دانید که همراه داشتن چادر کوهنوردی یکی از نکات ضروری است.

اما چقدر به کیفیت چادر کوهنوردی خود فکر می‌کنید؟ آیا شما هم زمان انتخاب و خرید به دنبال بهترین برند چادر کوهنوردی می‌روید؟

این را بدانید که کیفیت چادر به سطح کوهنوردی شما ارتباط دارد. اگر کوهنورد حرفه‌ای هستید و قصد دارید در سرمای زیاد این کار را انجام دهید، حتما به سراغ چادری باکیفیت بروید.

البته حتی اگر آماتور هم هستید، بهترین چادر را برای خود انتخاب کنید. این ورزش در کنار لذت زیادی که دارد، خطرهای زیادی هم می‌تواند داشته باشد. به همین دلیل استفاده از چادر بی کیفیت، می‌تواند سلامتی شما را تهدید کند.

چادر کمپینگ در طبیعت یا کوه
چادر کمپینگ در طبیعت یا کوه

راهنمای خرید بهترین چادر کوهنوردی، نکات ضروری قبل از خرید

برای انتخاب یک چادر کوهنوردی و طبیعت گردی مناسب نیاز است تا ابتدا با انواع آن آشنا باشید.

۱- انواع چادر کوهنوردی

به این نکته توجه کنید که در چه مکانی می‌خواهید از این چادر استفاده کنید. به عنوان مثال می‌خواهید از این چادر در طبیعت استفاده کنید یا در کوهنوردی؟ اگر قصد استفاده از چادر را در طبیعت دارید، چادرهای سه فصله کفایت می‌کند، اما در کوهنوردی حتما از چادرهای چهارفصله استفاده کنید.

۲- ظرفیت چادر کوهنوردی

اگر به تنهایی سفر می‌کنید طبیعتا به یک چادر تک نفره احتیاج دارید. اما اگر به صورت تیمی به طبیعت و کوه می روید چادرهای دو تا چهار نفره را به همراه داشته باشید.

ظرفیت چادر کمپینگ
ظرفیت چادر کمپینگ

۳- وزن چادر کوهنوردی

کوهنوردی و عموما بیشتر طبیعت گردی‌ها با پیاده‌روی‌های طولانی مدت همراه است. در نتیجه باید وزن وسایلی را که به همراه دارید، حساب کنید. هر چه وزن وسایل شما کمتر باشد هنگام پیاده روی شرایط بهتری دارید. وزن چادر شما چقدر است؟!

 اگر تا به امروز به وزن چادر خود توجه نکردید، پیشنهاد می‌کنیم تا چادری انتخاب و به همراه داشته باشید که در عین کارآمدی سبک باشد.

وزن چادر کوهنوردی و کمپینگ
وزن چادر کوهنوردی و کمپینگ

۴- حجم کفی چادر

هنگام خرید چادر به حجم کفی آن دقت کنید. بررسی مساحت و حجم کفی چادر اهمیت فراوانی دارد آن هم به یک دلیل ساده، چرا که بیشتر چادر‌ها کفی مستطیل ندارند. در نتیجه مهم است تا قبل از خرید و انتخاب از فروشنده بخواهید تا یک بار چادر را برای شما باز کند.

کدام برند چادر مناسب شما است؟

1- MARMAT

در بازار برندهای مختلفی چادر کوهنوردی تولید می‌کنند. اما کدام برند معتبر است و کدام برند ارزش خرید بیشتری دارد؟

برند مارموت بخاطر لوازم و تجهيزات كمپينگ و كوهنوردي و همينطور پوشاك در دنيا شناخته شده است. مارموت توليد لوازم و تجهيزات ورزش‌هاي فضاي باز و فعاليت هاي تفريحي را از سال 1974 آغاز كرد.

تام بويس به همراه 2 دانشجو از كاليفرنيا به نام‌هاي ديويد هانتلي و اريك رينولدز برند مارموت را در كولورادو تاسيس كردند كه هدف اصلی شركت توليد تجهيزات كوهنوردي بود.

چادرهای كمپينگ مارموت به خاطر كيفيت و اطمينان بالا و احترام به محيط زيست بسيار شناخته شده هستند.

چادر کمپینگ برند مارموت
چادر کمپینگ برند مارموت

2- BLACK DIAMOND

كمپاني بلك دايموند به خاطر توليد محصولات و تجهيزات تخصصی در ضمينه اسكی و كوهنوردی و صخره نوردی مشهور است. اين كمپانی در سال 1989 در كشور آمريكا تاسيس شد.

در مورد تولید چادرهای کمپینگ، آنهایی که از برند بلك دايموند هستند حتی در شرایط سخت آب و هوایی بسیار مقاوم اند و به شما این امکان را می‌دهند تا از خود در برابر سرما، باد یا باران شدید محافظت کنید.

موادی که با آن‌ها چادر‌های بلك دايموند ساخته می‌شوند عمدتا نایلون و پلی استر هستند. نمونه چادر این شرکت چادر بمب شلتر است.

چادر کمپینگ برند بلک دایموند
چادر کمپینگ برند بلک دایموند

3- Mountain Hardwear

اين كمپاني در سال 1993 در ریچموند کالیفرنیا تأسیس شد و در طول این سال‌ها به دلیل تولید پوشاک كوهنوردي و كمپينگ و تجهیزات ورزشی برای اسکی، پیاده روی و کوهنوردی شهرت زیادی پیدا کرد.

چادرهای مسافرتی آن نه تنها بسیار مقاوم هستند و به شما این امکان را می دهند که خود را از شرایط نامساعد جوی در امان نگه دارید، بلکه ضد آب هستند و با توجه به همه جزئیات ساخته شده اند. در واقع ، هر عنصر برای افزایش سطح راحتی مصرف کننده طراحی شده است و کیفیت همیشه در سطوح بالا قرار دارد.

چادر کمپینگ هاردوار
چادر کمپینگ هاردوار

4- THE NORTH FACE

نورث فيس یک نام تجاری آمریکایی است که در سال 1964 توسط داگلاس تامپکینز متخصص محیط زیست تاسیس شد و امروزه یک مارک معروف است که لباس و تجهیزات ورزشی برای کوهنوردی، اسکی و سایر ورزش‌هایی را که در محیط‌های کوهستانی انجام می شود؛ تولید می‌کند.

شرکت نورث فيس معروف است زیرا محصولات آن اغلب توسط ورزشکاران و افراد مشهور استفاده می‌شود. از جمله مواد اصلی این نام تجاری می‌توان به نایلون پلی استر اشاره کرد.

بیشتر بخوانید:بهترین سشوار صنعتی را چگونه انتخاب کنیم؟

چادر کمپینگ نورث فیس
چادر کمپینگ نورث فیس

5- JACK WOLFSKIN

برند جک ولفسکین در سال 1981 در آلمان متولد شد و  در مدت کوتاهی به یک شرکت بسیار معروف در زمینه تولید تجهیزات ورزش‌های مربوط به کوهنوردی بدل گردید.

بیشتر بخوانید:کاربرد سشوار صنعتی

این برند که به دلیل ساخت چادرهای مسافرتی نیز معروف است، به جزئیات بسیار توجه می‌کند و محصولاتی با کیفیت بالا ارائه می‌دهد.

در میان پرکاربردترین مواد برای چادر، پلی استر و انواع مختلف آن، مانند پلی استر 75D، که بسیار سریع خشک می‌شود و در برابر اشعه خورشید مقاومت می‌کند؛ وجود دارد.

چادر کمپینگ جک ولفسکین
چادر کمپینگ جک ولفسکین

بیشتر بخوانید:
«راهنمای خرید نور افکن دستی و چراغ کمپینگ»
«چه وسایلی برای کوهنوردی در پاییز لازم است؟»

در انتها نظر شما را به 6 ویژگی یک چادر مسافرتی خوب به نقل از سایت لست سکند جلب میکنیم:

“ویژگی‌های چادر مسافرتی خوب

چادر در واقع خانه شما موقع سفر محسوب می‌شود. این خانه باید خشک، راحت و محکم باشد و به عنوان یک سرپناه باید بتوانید روی آن حساب کنید. ضمنا نباید چادری بخرید که مجبور شوید هر سال آن را عوض کنید. چادر خوب باید خیالتان را راحت کند که به این زودی‌ها آسیب نمی‌بیند. البته تعداد زیادی از ویژگی‌های چادرهای مسافرتی به نوع استفاده شما بستگی دارد ولی در مجموع، چادر مسافرتی خوب باید این ویژگی‌ها را داشته باشد:

۱. غیرقابل نفوذ

یک چادر مسافرتی خوب باید در برابر مایعات و هر گونه نشتی، غیرقابل نفوذ باشد. چادر باید در برابر بارندگی‌های شدید دوام بیاورد و در برابر آفتاب تند، محافظ خوبی باشد. موقع خریدن چادر به این موارد دقت کنید چون یکی از مهم‌ترین کارکردهای چادر مسافرتی این است که شما را در برابر رطوبت و بارندگی بیرون و آفتاب شدید محافظت کند.

۲. داشتن تهویه مناسب

چادری که می‌خرید باید فضایی برای جابه‌جا کردن هوا و تهویه داشته باشد. بسیاری از چادرها پنجره دارند. در هر صورت باید هوای آزاد، راهی به داخل چادر پیدا کند فضای داخل چادر، مطبوع بماند. به هر حال در طول شب مجبورید ساعت‌ها در چادر بمانید.

۳. داشتن کف مقاوم و ضدآب

روز بارانی نمی‌تواند تجربه طبیعت گردی شما را خراب کند ولی وسایل خیس، حتما خرابش می‌کند. چادری که می‌خرید باید کف مقاوم و ضدآب داشته باشد. باید با خیال راحت بتوانید شب را در آن سپری کنید یا وسایل خود را بگذارید. کف چادر باید مانع از رسیدن رطوبت زمین به بدن، لباس و سایر وسایلتان شود. کف چادر، مهم‌ترین قسمت چادر است و چون مستقیما با زمین در تماس است، باید مقاوم باشد.

۴. داشتن زیپ‌های مقاوم

زیپ های چادر را بارها باز می‌کنید و می‌بندید. در واقع زیپ ورودی چادر درست مثل در ورودی خانه است. چون زیاد از آن استفاده می‌کنید، احتمال خراب‌ شدن آن بیشتر می‌شود. پس چادری بخرید که زیپ‌های مرغوبی در آن به کار رفته باشد.

۵. استفاده از تیرها و میله‌های آلومینیومی

تیرهایی که با آن چادر را برپا می‌کنید حکم اسکلت‌بندی چادر شما را دارند. میله‌های آلومینیومی هم سبک هستند هم مقاوم. در واقع آلومینیوم، متریالی عالی برای استفاده به عنوان تیرهای چادر است. تیرهایی از جنس فایبرگلاس ممکن است بشکنند و تیرهای استیل وزن زیادی دارند. به همین دلیل چادری با تیر آلومینیومی بخرید.

۶. راه‌اندازی راحت

دنبال چادرهایی بگردید که توسط یک نفر به راحتی قابل راه اندازی باشد. به خصوص اگر کمپینگ خانوادگی را در نظر دارید، یکی از والدین باید بتواند چادر را راه بیندازد در حالی که دیگری، مراقب بچه‌ها است. چادرهایی بخرید که دستورالعمل راه‌اندازی همراه آنها باشد و همیشه قبل از سفر یک بار این کار را در خانه انجام دهید. راه اندازی راحت‌تر چادر، باعث می‌شود که زمان کمتری را صرف این کار کنید و بیشتر وقت خود را به تفریح بگذرانید.”

سخن آخر

استفاده از چادر کوهنوردی می‌تواند در افزایش کیفیت سفر شما نقش مهمی داشته باشد. چادرهای ضد آب مانع از ورود آب و رطوبت در شرایط خاص جوی است. شما می‌توانید با استفاده از چادرهایی که مانع از ورود سرما به چادر می شوند، با داشتن تجهیزاتی مناسب با خیالی راحت و البته کمترین نگرانی طبیعت گردی و کوهنردی خود را به پایان برسانید. در این نوشتار از رونیکس سعی کردیم تا مفیدترین اطلاعات را در ارتباط با بهترین چادرهای طبیعت گردی در اختیار شما قرار دهیم.

4 پاسخ به “معرفی بهترین برندهای چادر کمپینگ”

  1. علی گفت:

    سلام

    برندهایی معرفی کردین که یک درصد از مردم ما هم نمی تونن بخرند. خوب بود چند تا برند قیمت مناسب هم معرفی می کردین

  2. […] بیشتر بخوانید: معرفی بهترین برندهای چادر کمپینگ […]

  3. ماهو راثی تهرانی گفت:

    کمپسور اسپشیالیست رو از قلم انداختی ضمنا این چادرها بسیار گران و بعضا کمیاب یا نایاب هستند . در صورت موجود بودن در ایران هم باید به اصل بودنشون شک کرد مگر مسافری داخل بشه یا شخص خودش از خارج بگیره تقریبا هیچکدام این برندها در ایران نمایندگی مجاز ندارند
    کاش چادرهای رده متوسط که هم قیمت مناسب دارن و هم در دسترس هستند رو هم معرفی میکردید

  4. حمید امیری گفت:

    کاش از تفاوت چادر کوهنوردی با طبیعت گردی هم بیشتر میگفتین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عضویت در خبرنامه :

برای عضویت در خبرنامه و اطلاع از جدیدترین مقالات مجله رونیکس ایمیل خود را وارد کنید.