پمپ باد مناسب رنگ‌ کاری؛ خودرو، رینگ، چوب و دیوار

پمپ باد مناسب رنگ‌ کاری؛ خودرو، رینگ، چوب و دیوار
  • دقیقه 12
  • 295
  • 0

به قلم سعید داودی

8 اردیبهشت 1404

اگر برای رنگ‌کاری از پیستوله‌های بادی استفاده می‌کنید، به یک کمپرسور یا همان پمپ باد هم نیاز پیدا خواهید کرد. کمپرسور دستگاهی است که جریان هوا را به داخل خود مکیده، آن را فشرده کرده و سپس با فشار بیشتری به بیرون هدایت می‌کند. از این فشار هوا می‌توان برای پاشش رنگ روی قطعات مختلف استفاده کرد.

اگر در جستجوی پمپ باد مناسب رنگ‌ کاری هستید، باید به فاکتورهایی مثل حرفه‌ای یا خانگی بودن پیستوله، حداکثر فشار عملکرد پیستوله، ظرفیت کمپرسور باد و قابلیت جابه‌جایی کمپرسور توجه کنید. در ادامه بیشتر درباره‌ نکات خرید کمپرسور باد برای رنگ‌ کاری صحبت می‌کنیم.

رونیکس را بخوانید.

پمپ باد در رنگ‌کاری چه نقشی دارد و چرا انتخاب آن حائز اهمیت است؟

رنگ‌کارها برای رنگ‌کردن سطوح بزرگمثل دیوار، مبلمان، ابزارهای صنعتی و موارد دیگر از پیستوله رنگ‌پاش استفاده می‌کنند. این پیستوله‌ها در انواع متفاوتی تولید می‌شوند که عبارتند از پیستوله‌های برقی، پیستوله‌های شارژی، پیستوله‌های بادی و پیستوله‌هایی مثل HVPL. استفاده از پیستوله‌های برقی شاید در ظاهر راحت‌تر باشد، اما بیشتر برای پروژه‌های کوچک و خانگی مناسب است. به‌علاوه، این پیستوله‌ها برای راه‌اندازی نیاز به جریان برق دارند که خیلی وقت‌ها در دسترس نیست.

پیستوله‌های بادی انتخاب‌های بهتری برای رنگ‌آمیزی سطوح بزرگ و صنایع مختلف هستند؛ اما برای کارکردن با این مدل پیستوله‌ها به یک کمپرسور باد نیاز پیدا می‌کنید. اغلب پیستوله‌های بادی دارای یک ظرف نگهداری رنگ هستند که بالای رنگ‌پاش قرار گرفته است. وقتی رنگ را داخل این ظرف خالی می‌کنید، بر اثر نیروی جاذبه و کمک نیروی مکش هوای فشرده، رنگ به سمت کلاهک پیستوله هدایت شده و پخش می‌شود.

این هوای فشرده از کجا تامین می‌شود؟ به کمک یک پمپ باد یا همان کمپرسور. پس اگر می‌خواهید از یک پیستوله بادی استفاده کنید، حتماً به یک کمپرسور هم نیاز خواهید داشت.
قبل از اینکه به سراغ ادامه‌ صحبتمان برویم، پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ «انواع پیستوله و کاربرد آن» را نیز در ادامه بخوانید.

هوای فشرده، نیروی محرکه پنهان در پیستوله رنگ، اهمیت کمپرسور باد در رنگ‌کاری

وظیفه‌ پمپ باد در رنگ‌کاری تامین هوای فشرده است. وقتی هوا با سرعت و فشار زیاد از مجرای تنگ پیستوله رد می‌شود، یک حالت مکشی را ایجاد می‌کند. این نیروی مکش در درجۀ اول رنگ را از داخل ظرف نگهداری به سمت کلاهک می‌کشاند؛ در درجۀ دوم هم باعث اسپری‌شدن بهتر و پخش یکنواخت‌تر رنگ روی سطوح می‌شود.

این شکل از اسپری‌کردن رنگ، باعث بالارفتن دقت رنگ‌آمیزی خواهد شد. در ضمن، چون سرعت فشار هوا زیاد است، از پیستوله‌های بادی می‌توان برای رنگ‌کردن سطوح بزرگ استفاده کرد. همچنین باید اضافه کنیم که این فشار هوا سرعت رنگ‌آمیزی را نیز بالاتر می‌برد. به همین دلایل است که در واحدهای صنعتی ترجیح می‌دهند از پیستوله‌های بادی استفاده کنند.

پیستوله بادی مدل  RH-6313رونیکس

پیستوله‌های بادی رونیکس در یک نگاه

ویژگی‌های کلیدی کمپرسور باد برای رنگ‌ کاری

کمپرسورهای باد با طراحی‌های متفاوتی جریان هوا را به داخل مخزن هدایت کرده و آن را فشرده می‌کنند؛ تا جایی که فشار هوا به میزان تعیین‌شده توسط کاربر برسد. سپس دستگاه خاموش شده و جریان هوا تا زمان استفاده در داخل مخزن ذخیره می‌شود. زمانی‌که به سراغ استفاده از پیستوله‌های بادی می‌روید، این جریان هوای فشرده نقش یک نیروی محرکه‌ پنهان را ایفا می‌کند.

نکته اینجا است که کمپرسورها در ظرفیت‌های متفاوت و ابعاد مختلفی تولید می‌شوند. برخی از کمپرسورها صنعتی هستند و عملاً به درد رنگ‌کاری نمی‌خورند. برخی هم ظرفیت پایینی دارند و نمی‌توان از آن‌ها برای رنگ‌آمیزی استفاده کرد. به همین دلیل، اگر قصد خرید پمپ باد مناسب رنگ‌ کاری را دارید، باید یک سری فاکتورهای کلیدی را در نظر بگیرید. این فاکتورها عبارتند از:

1.حجم مخزن کمپرسور

حجم مخزن پمپ‌های باد براساس لیتر بیان می‌شود. وقتی می‌گویند یک کمپرسور باد 150 لیتری، منظورشان این است که مدل فوق دارای یک مخزن 150 لیتری است. معمولاً برای کارگاه‌های کوچک مبل‌سازی یا نقاشی ساختمان، استفاده از یک کمپرسور 150 تا 350 لیتری ایده‌آل خواهد بود؛ البته برای مصارف خانگی می‌توانید از کمپرسورهای کوچک 25 تا 80 لیتری هم استفاده کنید. برای رنگ‌آمیزی خودرو یا استفاده در خط تولیدهای صنعتی هم بهتر است از مخازن بزرگ‌تر حتی تا 1200 لیتری استفاده شود.

2.ظرفیت هوادهی (دبی خروجی)

ظرفیت هوادهی کمپرسورها معمولاً برحسب فوت مکعب بر دقیقه (CFM – Cubic Feet per Minute) یا متر مکعب بر دقیقه (m3/min) گزارش می‌شود. این عدد توضیح می‌دهد که کمپرسور در هر دقیقه می‌تواند چه میزان هوای فشرده را تولید کند. هرچقدر ظرفیت هوادهی دستگاه بالاتر باشد، نشان‌دهنده‌ قدرت و توان بیشتر آن است؛ در نتیجه، می‌تواند رنگ را با سرعت بیشتر و پوشش‌دهی بهتری روی سطوح بپاشد. اگر از رنگ‌های غلیظ استفاده می‌کنید، استفاده از کمپرسورهایی با ظرفیت هوادهی بالاتر را به شما توصیه می‌کنید.

3.نوع پمپ باد


در کارهای نقاشی معمولاً از دو نوع پمپ باد پیستونی و اسکرو استفاده می‌شود. پمپ‌های پیستونی ابعاد کوچک‌تری دارند؛ قیمتشان پایین‌تر است و با قدرت و کیفیت بالای هوای فشرده خروجی‌شان شناخته می‌شوند؛ اما یک عیب مهم دارند. اینکه نمی‌توانند به‌صورت پیوسته و مداوم کار کنند.
در نقطه‌ مقابل، پمپ‌های اسکرو قرار می‌گیرند. این پمپ‌ها با ابعاد بزرگشان شناخته می‌شوند و قابلیت جابه‌جایی را ندارند. به همین دلیل فقط در کارگاه‌های صنعتی می‌توان از آنها استفاده کرد. پمپ باد اسکرو سروصدای کمتری تولید می‌کند؛ قابلیت پیوسته کار کردن را داشته و به لطف تکنولوژی جدیدتر قدرت بیشتری هم در تولید هوای فشرده دارد.
در جدول زیر کمپرسورهای اسکرو و پیستونی را با جزئیات بیشتری مقایسه کرده‌ایم.

ویژگی‌های کمپرسور اسکروویژگی‌های کمپرسور پیستونی
ظرفیت تولید هوای فشرده از 1200 تا 120000 لیتر بر دقیقهظرفیت تولید هوای فشرده از 25 تا 1000 لیتر بر دقیقه
عدم امکان جابه‌جاییامکان حمل و نقل نسبتاً آسان (بسته به ظرفیت مخزن)
قدرت و کیفیت بالا در تولید هوای خروجیقدرت بالا و کیفیت مناسب هوای خروجی
هزینه خرید بالاقیمت ارزان
طول عمر بیشتر نسبت به مدل‌های پیستونیطول عمر بالا
تولید سروصدای ناچیزتولید سروصدای نسبتاً زیاد
توانایی در کار کردن پیوستهعدم توانایی در کارکردن پیوسته
تکنولوژی جدیدترتکنولوژی قدیمی‌تر

4.فشار باری کمپرسور

فشار باد خروجی از کمپرسور را برحسب PSI گزارش می‌دهند. البته در ایران از واحد بار (Bar) نیز استفاده می‌شود. به همین دلیل خیلی از نقاش‌ها این فاکتور را با نام فشار باری می‌شناسند. برای محاسبه‌ بار می‌توانید از فرمول زیر کمک بگیرید:

1 Bar = PSI * 0.0689

هرچقدر فشار هوای خروجی کمپرسور بالاتر باشد، باعث می‌شود تا ذرات رنگ به شکل ریزتر و یکنواخت‌تری روی سطوح مختلف اسپری شوند. اگر در مواقعی فشار بار پمپ باد بیشتر از حد نیازتان بود، می‌توانید به‌صورت دستی فشار بار خروجی را کاهش دهید.

5.قابلیت حمل و نقل کمپرسور

برای بسیاری از نقاش‌ها امکان حمل و نقل راحت کمپرسور هوا اهمیت زیادی دارد؛ زیرا معمولاً باید رنگ‌آمیزی را در محل پروژه انجام دهند. پس در خرید کمپرسور باد برای رنگ‌ کاری باید ابعاد و وزن را نیز در نظر بگیرید.
بهترین انتخاب برای این نقاش‌ها پمپ باد پیستونی است. این پمپ‌ بادها در مدل‌ها و ابعاد مختلفی تولید می‌شوند. برای مثال دو مدل ایستاده و خوابیده‌ آن‌ها را می‌توانید به‌راحتی در بازار پیدا کنید. مدل‌های ایستاده فضای کمتری را اشغال می‌کنند و جابه‌جایی آنها راحت‌تر است؛ در حالی که مدل‌های خوابیده ایستایی بیشتری دارند. مینی کمپرسورها یا کمپرسورهای باد سایلنت نیز برای کارهای خانگی و در حجم کم مناسب هستند.

6.نوع پیستوله بادی

پیستوله‌های بادی هم در انواع مختلفی تولید می‌شوند. هنگام خرید پمپ باد مناسب رنگ‌ کاری باید حواستان به نوع پیستوله هم باشد. در بازار می‌توانید دو نوع پیستوله زیر را برای خرید پیدا کنید:
پیستوله‌های LVLP (Low Volume Low Pressure): این پیستوله‌ها با مصرف فشار هوای کمتر، رنگ را نیز به طور کنترل شده و با حجم کم اسپری می‌کنند؛ در نتیجه، برای رنگ‌کردن آرام و کنترل شده‌ سطوح کاربرد دارند. برای تامین هوای این پیستوله‌ها احتیاج به پمپ باد با ظرفیت بالایی ندارید.

پیستوله‌های HVLP (High Volume Low Pressure): این پیستوله‌ها با مصرف فشار هوای کم، میزان رنگ بیشتری را پاشش می‌کنند. در این تکنولوژی رنگ‌ها به قطرات بسیار ریزتری تبدیل می‌شوند. در نتیجه می‌توانند سطوح بیشتری را پوشش دهند. از جمله مزایای این پیستوله‌ها می‌توان به کاهش مصرف رنگ، افزایش سرعت نقاشی و جلوگیری از هدررفت رنگ اشاره کرد.

از این پیستوله‌ها بیشتر برای رنگ‌کاری سطوح بزرگ و در کارگاه‌ها استفاده می‌شود. به‌خاطر نوع کاربرد پیستوله‌های HVLP و شکل طراحی آن‌ها، برای راه‌اندازی‌شان به کمپرسوری با ظرفیت بیشتر نیاز دارید. البته برای کارهای سبک و کم‌حجم می‌توانید از پیستوله رنگ‌‌پاش شارژی هم استفاده کنید.

معرفی پیستوله رنگ پاش شارژی ۲۰ ولت ۸۶۰۴: ویژگی و کاربردها

پیستوله رنگ پاش شارژی 8604 رونیکس

7.نوع رنگ

اگر عمدتاً از رنگ‌های روغنی استفاده می‌کنید، به پمپ بادی با ظرفیت بالاتر نیاز دارید. چون پاشش رنگ‌های بر پایه آب راحت‌تر انجام می‌شود. در حالی که ریزپاشی یا اتمیزه‌کردن رنگ‌های روغنی به فشار هوای بیشتری نیاز دارد.
کمپرسور مناسب برای رنگ‌کاری خودرو چه مشخصاتی باید داشته باشد؟
در مشاغل مربوط به رنگ‌کاری خودرو دارد، بهتر است برای انتخاب کمپرسور یک سری حداقل‌ها را در نظر کنید. از جمله اینکه فراموش نکنید رنگ‌کردن خودرو نیاز به دقت بالا و یک‌دستی بالایی دارد. به همین دلیل، در صاف‌کاری‌ها، کارگاه‌های رنگ خودرو و حتی نقاشی حرفه‌ای دیوار و ساختمان، بیشتر از پیستوله‌های HVLP استفاده می‌شود.

برای استفاده از این مدل پیستوله‌ها به کمپرسورهایی نیاز دارید که جریان هوا را با فشار یکنواخت و پرحجمی تامین کند. چون کم و زیادشدن جریان هوا یا خاموش و روشن‌شدن‌های پیاپی کمپرسور، روی یک‌دستی رنگ‌آمیزی خودرو تاثیر منفی می‌گذارد.
پس بهتر است از یک کمپرسور با حجم مخزن بالا و ظرفیت تولید باد مناسب استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم قبل از خرید کمپرسور از یک نقاش خودرو نیز مشورت بگیرید.

رنگ‌کاری رینگ خودرو با کمپرسورهای کوچک؛ ممکن یا غیرممکن؟

رنگ‌آمیزی رینگ‌های خودرو نیاز به پمپ باد با توان و ظرفیت تولید هوای زیادی ندارد؛ به همین دلیل می‌توانید از کمپرسورهای کوچک هم برای رنگ‌کاری آن‌ها استفاده کنید. البته هرچقدر سایز کمپرسور بزرگ‌تر بوده و ظرفیت تولید هوای فشرده آن بیشتر باشد، دقت رنگ‌آمیزی شما بالاتر می‌رود.
نکته دیگر اینکه نوع رنگی که برای رینگ‌های خودرو استفاده می‌شود، بیشتر بر پایه روغن است. در نتیجه، برای اسپری‌کردن آن به کمپرسور قدرتمندتری نیاز خواهید داشت.

معرفی مینی ‌کمپرسور شارژی رونیکس مدل ۸۶۰۵

بهترین کمپرسور برای رنگ‌کاری چوب و MDF چیست؟

متداول‌ترین رنگ‌ها برای سطوح چوبی و MDF هم بر پایه روغن هستند. به همین دلیل برای پاشیدن آن‌ها روی سطوح به یک کمپرسور قدرتمندتر نیاز خواهید داشت. البته در انتخاب کمپرسور مناسب برای رنگ‌آمیزی چوب و MDF باید حجم کار را نیز در نظر گرفت. اگر صاحب یک کارگاه نجاری، یا کابینت‌سازی و… هستید، بهتر است از یک کمپرسور قدرتمند و با ظرفیت بالا استفاده کنید؛ به نحوی که علاوه بر رنگ‌کاری، بتوانید برای موارد دیگری مثل میخ‌کوبی و… هم از آن کمک بگیرید.
ولی اگر در حد کارهای خانگی می‌خواهید از کمپرسور استفاده کنید، یک کمپرسور باد با ظرفیت متوسط هم کارتان را راه می‌اندازد.

رنگ‌کاری دیوار با پیستوله بادی؛ چه نوع کمپرسوری نیاز است؟

برای نقاشی سطوح دیواری بزرگ بهتر است از یک کمپرسور با ظرفیت بالا و پیستوله‌های HVLP استفاده کنید. این انتخاب سرعت کارتان را بالا می‌برد و باعث افزایش دقت رنگ‌آمیزی نیز می‌شود. البته اگر می‌خواهید رنگ‌‌آمیزی را با دقت بالاتر و کنترل‌پذیری بیشتری انجام دهید، بهتر است از پیستوله‌های LVLP استفاده کنید. در این صورت نیازتان به پمپ بادهای قدرتمند هم کمتر می‌شود و می‌توانید به سراغ مدل‌های کوچک‌تر بروید.
نکته بعدی اینکه برای رنگ‌آمیزی سطوح دیواری قابل‌حمل بودن کمپرسور هم اهمیت زیادی دارد. پس حواستان به این مسئله نیز باشد.

۵ روغن مناسب کمپرسور باد: کلید عملکرد عالی و طول عمر

رایج‌ترین اشتباهات در انتخاب کمپرسور رنگ‌کاری + راهکارهای جلوگیری از آن‌ها

اگر قصد خرید پمپ باد مناسب رنگ‌ کاری را دارید، حواستان به یک سری از اشتباهات رایج باشد. از جمله این موارد:

  • انتخاب کمپرسور با مخزن کوچک: حجم مخزن هوای کمپرسور تاثیر زیادی روی کیفیت رنگ‌آمیزی سطوح مختلف دارد. شیوه عملکرد کمپرسورها به نحوی است که پس از خالی‌شدن حجم مخزن و کاهش فشار آن مجدد شروع به کارکردن می‌کنند. این خاموش و روشن‌شدن‌های زیاد باعث کاهش و افزایش میزان هوای خروجی از پیستوله می‌شود که روی پاشش رنگ هم تاثیر می‌گذارد. پس در هنگام خرید کمپرسوری را انتخاب کنید که حجم مخزن آن متناسب با نیازتان باشد.
  • بی‌توجهی به دبی خروجی کمپرسور: یکی دیگر از فاکتورهای مهم در خرید کمپرسور دبی یا همان ظرفیت هوای تولیدی آن در هر دقیقه است. حداقل دبی خروجی پمپ‌های باد مناسب رنگ‌کاری با پیستوله‌های HVLP باید بیشتر از 250 لیتر در دقیقه باشد. در رنگ‌کاری صنعتی این عدد تا حدود 600 – 500 لیتر در دقیقه هم افزایش می‌یابد.
  • خرید کمپرسورهای ارزان: کمپرسورهای هوا دستگاه‌های گران‌قیمتی هستند؛ اما توصیه می‌کنیم به‌خاطر چند میلیون تومان کمتر یا بیشتر سراغ مدل‌های ارزان‌تر نروید؛ زیرا نحوه عملکرد دستگاه‌های کمپرسور روی کیفیت رنگ‌کاری با پیستوله‌های بادی تاثیر زیادی دارد.
  • در نظر نگرفتن منبع تغذیه: اغلب کمپرسورهای هوا با جریان برق راه‌اندازی می‌شوند؛ اما اگر دسترسی به جریان برق ندارید، می‌توانید به سراغ مدل‌های دیزلی هم بروید. کمپرسورهای دیزلی برای کارهای صنعتی که نیاز به توان بالاتری هم دارند، مناسب‌تر هستند.
  • قابلیت حمل و نقل یا ثابت بودن: کمپرسورها دستگاه‌های سنگینی هستند؛ همین مسئله جابه‌جایی آنها را سخت‌تر می‌کند. اگر نیاز به یک کمپرسور قابل‌حمل دارید، باید حواستان به قابلیت‌های جابه‌جایی آن باشد. برای سهولت جابه‌جایی در مدل‌های قابل‌حمل از چرخ استفاده شده است. اگر نیازی به جابه‌جایی کمپرسور ندارید، بهتر است به سراغ مدل‌های ثابت بروید. این مدل‌ها ایستایی بیشتری دارند و ظرفیتشان نیز معمولاً بالاتر است.

پیشنهاد می‌کنیم برای خرید پمپ باد مناسب رنگ‌آمیزی مقاله «راهنمای انتخاب کمپرسور هوا» را نیز در ادامه بخوانید.

کمپرسورهای باد رونیکس

معرفی چند مدل کمپرسور پیشنهادی برای رنگ‌کاری (خانگی تا حرفه‌ای)

اگر در جستجوی پمپ باد مناسب رنگ‌ کاری هستید، می‌توانید به سراغ خرید مدل‌های زیر بروید:

مناسب برایحداکثر فشارظرفیت هوای تولیدیتوان کمپرسورحجم مخزننام مدل
استفاده‌های خانگی و کارگاهیحداکثر 8 بارحدود 200 لیتر بر دقیقهتوان، 2 اسب بخارحجم 25 لیتری رونیکس RC-2510
استفاده‌های کارگاهیحداکثر 8 بارحدود 200 لیتر بر دقیقهتوان، 2 اسب بخارحجم 50 لیتریرونیکس RC-5010
استفاده‌های کارگاهیحداکثر 8 بارحدود 230 لیتر بر دقیقهتوان، 2.5 اسب بخارحجم 80 لیتریرونیکس RC-8010
محیط‌های بسته و حساس به سروصداحداکثر 8 بارحدود 200 لیتر بر دقیقهتوان، 2600 واتحجم 50 لیتریرونیکس RC-5013
کارگاه‌ها و محیط‌های صنعتیحداکثر 8 بارحدود 370 لیتر بر دقیقهتوان، 2200 واتحجم 200 لیتریرونیکس RC-0200
کارگاه‌ و محیط‌های صنعتیحداکثر 8 بارحدود 600 لیتر بر دقیقهتوان، 4000 واتحجم 300 لیتریرونیکس RC-0300

سخن آخر

برای نقاشی ساختمان، رنگ‌کاری خودرو، رنگ‌آمیزی سطوح چوبی و MDF و… بهتر است از یک پیستوله و پمپ باد استفاده کنید. این انتخاب‌ها سرعت رنگ‌کاری شما را بالاتر می‌برد و باعث افزایش دقت رنگ‌آمیزی نیز می‌شود. در این مقاله از مجله درباره نکات خرید پمپ باد مناسب رنگ‌ کاری صحبت کردیم. اگر سوال دیگری درباره این مباحث دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سوالات متداول

آیا می‌توان با پمپ باد بدون مخزن نیز رنگ‌کاری کرد؟
مینی کمپرسورها یا همان پمپ بادهای بدون مخزن انتخاب‌های مناسبی برای رنگ‌آمیزی و نقاشی‌ در محیط‌های کارگاهی یا صنعتی نیستند؛ اما در استفاده‌های محدود خانگی می‌توانید از آنها نیز به‌صورت محدود استفاده کنید.
برای پیستوله چه فشاری لازم داریم؟
میزان فشار هوای مورد نیاز برای پیستوله‌ها بستگی به نوع آن‌ها دارد. اگر از پیستوله‌های HVLP استفاده می‌کنید، به کمپرسوری با ظرفیت هوای تولیدی بالاتری نیاز خواهید داشت. مقدار فشار متوسط برای این مدل پیستوله‌ها معادل 2 بار (30 PSI ) است.
آیا استفاده از مینی کمپرسور برای رنگ‌کاری امکان‌پذیر است؟
استفاده از مینی کمپرسورها برای رنگ‌آمیزی‌های محدود، در حد رنگکردن یکی دو دیوار در خانه یا رنگ‌کردن وسایل جزئی قابل استفاده است؛ اما دقت داشته باشید که این کمپرسورها سرعت رنگ‌آمیزی شما را پایین می‌آورند. همچنین کیفیت کار را نیز تا حدودی تحت تاثیر قرار می‌دهند.
برای رنگ‌کاری با پیستوله، چه حجم و ظرفیت کمپرسور مورد نیاز است؟
حجم مورد نیاز برای کمپرسور در رنگ‌کاری حدود 150 لیتر به بالا است. البته برای کارهای خانگی می‌توانید به سراغ کمپرسورهایی با حجم 25 تا 80 لیتری هم بروید. ظرفیت کمپرسور نیز بهتر است حداقل از 150 لیتر بر دقیقه بالاتر باشد. به طور کلی، هرچقدر ظرفیت کمپرسور افزایش پیدا کند، کیفیت و سرعت رنگ‌کاری هم بالاتر می‌رود.
در رنگ‌کاری، کمپرسور بی‌صدا بهتر است یا مدل‌های قدرتمندتر؟
اگر در جستجوی یک کمپرسور مناسب برای محیط‌های کارگاهی هستید، بهتر است به سراغ مدل‌هایی با ظرفیت و حجم بالاتر بروید؛ به نحو که بتوانید از آن به شکل هم‌زمان برای کارهای دیگر هم استفاده کنید. مشکل کمپرسورهای بی‌صدا حجم محدود مخازن آن‌ها است که شما را در رنگ‌آمیزی پیوسته و یک‌دست سطوح با مشکل روبرو می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عضویت در خبرنامه :

برای عضویت در خبرنامه و اطلاع از جدیدترین مقالات مجله رونیکس ایمیل خود را وارد کنید.