بهترین جارو شارژی خودرو؛ کدام مدل ارزش خرید دارد؟

بهترین جارو شارژی خودرو؛ کدام مدل ارزش خرید دارد؟
  • دقیقه 8
  • 1038
  • 0

به قلم سعید داودی

25 اردیبهشت 1404

جارو شارژی ماشین دستگاهی جمع‌وجور است که می‌توانید از آن برای تمیزکردن تمامی گوشه‌های غیرقابل دسترس خودرو استفاده کنید. جاروهای شارژی در مدل‌های متنوعی تولید می‌شوند. در این مقاله می‌خواهیم به معرفی بهترین جارو شارژی خودرو بپردازیم و ببینیم برای خرید یک جاروی مناسب باید چه نکاتی را در نظر گرفت.

ضرورت استفاده از جارو شارژی خودرو برای حفظ نظافت داخلی خودرو

تمیز کردن داخل کابین خودرو همیشه دردسرساز است. کافی است یک سفر چند روزه بروید و برگردید. پس از آن دیگر پاک‌سازی پوسته تخمه‌ها، ذرات شن و زباله‌های ریزی که توی بافت روکش‌ها و کفی خودرو فرو رفته‌اند، حسابی کلافه‌تان می‌کند. البته این در صورتی است که بخواهید از همان روش‌های قدیمی، مثل استفاده از فرچه فرش شویی، کمک بگیرید.
چاره‌ کارتان برای تمیز‌کردن فضای داخل خودرو استفاده از جاروهای شارژی است. جاروهای شارژی طراحی جمع‌وجوری دارند و به‌راحتی می‌توان با آن‌ها داخل کابین خودرو را تمیز کرد. البته در صورتی که سراغ مدل مناسبی رفته باشید. در ادامه بیشتر درباره نکات خرید جارو شارژی ماشین صحبت می‌کنیم.

مهم‌ترین نکات پیش از خرید جارو شارژی خودرو

اگر قصد خرید بهترین جارو شارژی خودرو را دارید، باید حواستان به یک سری از نکات باشد. این نکات عبارتند از:

1) آشنایی با انواع جاروی شارژی

وقتی داریم از یک جارو مخصوص تمیزکردن خودرو حرف می‌زنیم، مسلماً مهم‌ترین فاکتور خریدمان هم باید شکل طراحی این جارو باشد. جاروهای شارژی در مدل‌های مختلفی تولید می‌شوند؛ اگر در جستجوی بهترین جارو شارژی برای خودرو هستید، بهتر است سراغ مدل‌های دستی بروید. این مدل‌ها وزن کمی دارند و به لطف طراحی جمع‌وجورشان می‌توانند دست‌نیافتنی‌ترین زوایای ممکن را نیز تمیز کنند.

2) در نظر گرفتن قدرت مکش یا توان موتور

افرادی که سراغ خرید انواع جاروهای شارژی یا برقی می‌روند، اول از همه درباره‌ی قدرت مکش جارو و توان موتور آن می‌پرسند. میزان مکندگی یا همان قدرت مکش است که زباله‌ها را از سطوح مختلف جدا کرده و به درون مخزن جارو می‌فرستد. هرچقدر قدرت مکش یک جاروی شارژی بیشتر باشد، توانش در تمیزکاری خودرو نیز بیشتر است. برای مثال فشار مکش جارو شارژی رونیکس مدل 8540 معادل 10 کیلوپاسکال است. نرخ جریان هوا نیز در این مدل به 20 لیتر بر ثانیه می‌رسد.
البته قدرت مکش جاروهای شارژی خیلی وقت‌ها به‌صورت دقیق مشخص نیست به همین دلیل افراد موقع خرید سراغ قدرت موتور یا همان توان دستگاه می‌روند. برای مثال توان جارو شارژی رونیکس 1203 معادل 75 وات است.

جارو شارژی رونیکس مدل 8540

3) اهمیت نوع و ظرفیت باتری

فاکتور سومی که هنگام خرید جارو شارژی خودرو باید در نظر بگیرید، ظرفیت و نوع باتری است. در جاروهای شارژی باتری‌های لیتیوم‌یونی و نیکل متال هیدرید در اولویت انتخاب هستند.
ظرفیت باتری هم مشخص‌کننده این است که جاروی شما می‌تواند حداکثر چند دقیقه به‌صورت مداوم کار کند. قاعدتاً هرچقدر این زمان بیشتر باشد، بهتر است.

4) توانایی جاروکشی نقاط مختلف

اگرچه جاروهای شارژی اغلب به شکل جمع‌وجوری طراحی می‌شوند، اما هنگام خرید بازهم باید ویژگی‌هایی مثل توانایی جاروکشی نقاط مختلف خودرو را نیز در نظر بگیرید. بهتر است سراغ مدل‌هایی بروید که سری‌های مختلفی برای تمیزکاری خودرو دارند. به کمک این سری‌ها می‌توانید جاروکشی خودرو را سریع‌تر و بهتر انجام دهید.

5) وزن و طراحی ارگونومیک

جارو شارژی‌های خودرو معمولاً وزن پایینی دارند. این ویژگی حمل و جابه‌جایی آنها را ساده‌تر می‌کند. در ضمن طراحی ارگونومیک دستگاه نیز باعث می‌شود تا هنگام استفاده از آن کمتر دچار خستگی شوید؛ همچنین بتوانید به تمامی نقاط دسترسی داشته باشید و آن را جارو کنید.
این‌ها مهم‌ترین نکاتی بود که برای یافتن بهترین جارو شارژی ماشین باید در نظر بگیرید. اگر نیاز به مشورت بیشتری داشتید، در کامنت‌ها می‌توانید سوالتان را بپرسید.

نگاهی به انواع جاروشارژی‌های رونیکس

انواع جارو شارژی خودرو و بررسی تفاوت‌های آن‌ها

جاروهای شارژی را معمولاً در سه دسته‌ زیر قرار می‌دهند:

  1. جارو شارژی دستی: این جاروها با طراحی جمع‌وجورشان شناخته می‌شوند. به همین دلیل هم بهترین گزینه برای جاروکشی خودرو هستند.
  2. جارو شارژی ایستاده یا عصایی: مدل‌های عصایی بیشتر برای تمیزکردن خانه و فضای کارگاه کاربرد دارند. مدل‌های عصایی دارای قدرت مکش بیشتری هستند؛ اما به‌خاطر نوع طراحیشان نمی‌توان از آن‌ها برای نظافت خودرو استفاده کرد.
  3. جارو شارژی دوکاره یا ترکیبی: برخی از کمپانی‌ها سراغ تولید جارو شارژی‌های دو کاره یا ترکیبی رفته‌اند. این دستگاه‌ها با طراحی‌های متفاوتی ساخته می‌شوند. برای مثال جارو برقی رونیکس مدل 8640 در همین دسته قرار می‌گیرد. این جاروی شارژی به شکل یک باکس مکعبی ساخته شده است و قدرت فوق‌العاده‌ای دارد. به همین دلیل برای جاروکشی خودرو، خانه، کارگاه و… می‌توان از آن استفاده کرد. برندهای دیگر مثل بوش جاروهای شارژی و دستی را باهم ترکیب کرده‌اند؛ این جاروها نیز برای نظافت خودرو کارایی خوبی دارند.

در جدول زیر این سه نوع جاروی شارژی را باهم مقایسه کرده‌ایم؛ برای آشنایی بیشتر با انواع جاروهای شارژی نیز توصیه می‌کنیم مقاله «انواع جارو شارژی؛ انتخاب مدل مناسب برای خانه و خودرو» را در ادامه بخوانید.

ویژگیجارو شارژی دستیجارو شارژی عصاییجارو شارژی دو کاره یا ترکیبی
وزن و طراحیکوچک و سبکارتفاع زیاد، وزن کمبسته به مدل‌های مختلف دارای وزن متوسط و ابعاد بزرگ‌تر
قدرت مکش (موتور)متوسطخوبقوی‌تر از مدل‌های دیگر
توانایی جارو کردن خودروداردندارددر مدل‌های مختلف متفاوت است؛ اما اغلب دارد.
حداکثر زمان کار مداومحدود 20 دقیقه20 تا 25 دقیقهحدود 30 تا 45 دقیقه

چه ویژگی‌هایی باعث می‌شود یک جارو شارژی خودرو ارزش خرید بیشتری داشته باشد؟

ویژگی‌ها و نکاتی که یک جاروی شارژی خودرو را به دستگاه ویژه‌ای تبدیل می‌کند، داشتن قدرت مکش بالا در کنار طراحی جمع‌وجور و توانایی جاروکشی دست‌نیافتنی‌ترین نقاط ممکن است. در هنگام خرید این دستگاه‌ها سراغ مدل‌هایی بروید که حداقل قدرت مکش آن‌ها از حدود 6 – 7 کیلوپاسکال بیشتر باشد. داشتن یک باتری با حداکثر زمان کار 20 دقیقه به بالا هم از ملزومات جاروهای شارژی مناسب خودرو است. چون هربار نظافت خودرو حداقل 5 تا 10 دقیقه زمان می‌برد.

داشتن سری‌های متفاوت، مثل سری‌های باریک و سری‌های برس‌دار نیز به شما کمک می‌کند تا تمامی سطوح خودرو را با جاروهای شارژی تمیز کنید. از دیگر ویژگی‌های یک جارو شارژی خوب می‌توان به داشتن مخزن جمع‌آوری آسان و قابل شست‌وشو، سروصدای پایین دستگاه، داشتن فیلتر HEPA یا فیلترهای قابل شست‌وشو، طراحی ارگونومیک و وزن پایین آن‌ها اشاره کرد.

برترین مدل‌های جارو شارژی خودرو در بازار

اگر در جستجوی بهترین جارو شارژی ماشین هستید، می‌توانید در بازار به سراغ گزینه‌های زیر بروید.

1.جارو شارژی رونیکس مدل 1203

دستگاه رونیکس 1203 از جمله جارو شارژی‌های دستی بازار است و ارزش خرید بالایی دارد. این مدل مجهز به یک فیلتر قابل شست‌وشوی نانو است و با موتور 75 واتی خود می‌تواند کوچک‌ترین زباله‌ها را نیز از کف ماشین جمع‌آوری کند.
ظرفیت باتری این مدل 1300 میلی‌آمپر نیکل هیدرید است که می‌تواند به طور مداوم انرژی لازم دستگاه را تامین کند. مزیت باتری‌های نیکل هیدرید ارائه ظرفیت دو یا سه برابری نسبت به باتری‌های نیکل کادمیم است. در ضمن این منبع تغذیه می‌تواند قدرت مکش قوی و یکنواختی را در اختیار شما قرار دهد.

جارو شارژی رونیکس مدل  1203

2.جارو شارژی 2 کاره شیائومی مدل Deerma VC811 Handheld

جارو شارژی شیائومی مدل VC811 را می‌توان یک مدل چندکاره‌ خوب قلمداد کرد. در این مدل از یک باتری 2200 میلی آمپری لیتیوم یون استفاده شده است که در حالت قوی حداکثر 15 دقیقه می‌تواند دستگاه را روشن نگه دارد. نکته مهم اینکه این جاروی شارژی به‌صورت دو کاره طراحی شده است. به نحوی که می‌توانید با آن هم خودرو و هم محیط خانه را تمیز کنید. البته انتظار نداشته باشید که این مدل جایگزین جارو برقی‌های خانگی شود.

3.جارو شارژی رونیکس، مدل 8640

جارو شارژی مدل 8540 رونیکس را باید یک دستگاه چندکاره دانست. طراحی این مدل به شکل یک جعبه‌ مکعبی است؛ اما به لطف وزن پایینی که دارد، می‌توان از آن برای تمیزکردن خودرو هم کمک گرفت.
این دستگاه دارای یک موتور 150 واتی قدرتمند است که فشار مکش دستگاه را به 10 کیلوپاسکال می‌رساند. نرخ جریان هوا نیز در این مدل 20 لیتر بر ثانیه است.
البته وزن جارو شارژی 8540 رونیکس به حدود 4,2 کیلوگرم می‌رسد؛ این مسئله تنها عیب اصلی دستگاه است.

4.جارو شارژی بوش مدل BHN14N

هرجایی صحبت از بهترین لوازم برقی و شارژی باشد، از برند بوش هم نام برده می‌شود. جارو شارژی بوش مدل BHN14N انتخاب مناسبی برای تمیزکاری خودرو است. این مدل حدود 1,2 کیلوگرم وزن دارد و به لطف باتری نیکل هیدرید خود می‌تواند تا 12 دقیقه عمل جاروکشی را انجام دهد. مزیت جارو شارژی بوش طراحی مینیمال و کوچک آن است که آن را نسبت به مدل‌های دیگر برتری می‌دهد.
البته این مدل یک عیب بزرگ هم دارد؛ استفاده از باتری نیکل هیدرید باعث شده تا شارژکردن مجدد دستگاه به حدود 12 ساعت زمان نیاز داشته باشد.

جارو شارژی بوش

معرفی جارو شارژی‌های سری ۸۶ رونیکس: همه‌فن‌حریف برای تمیزکاری خانه، خودرو و کارگاه

راهنمای نگهداری و افزایش طول عمر جارو شارژی خودرو

اگر جارو شارژی ماشین مناسبی خریداری کرده‌اید، با رعایت نکات زیر می‌توانید طول عمر آن را افزایش دهید:

  • پس از هربار استفاده، مخزن دستگاه را خالی کرده و در صورت نیاز بشویید.
  • فیلتر جاروهای شارژی اغلب قابلیت شست‌وشو دارند. بهتر است شست‌شوی فیلتر را طبق زمان‌بندی دفترچه راهنما انجام دهید.
  • جاروهای شارژی توان مکش فلزات و اجسام سنگین را ندارند؛ به همین دلیل از قبل زباله‌های بزرگ را از کف خودرو پاک کنید.
  • بهتر است باتری جاروهای شارژی کامل تخلیه نشود؛ پس از هربار استفاده، مجدد آن را به برق بزنید و اجازه دهید باتری مجدداً شارژ شود.
  • بهتر است برای کالیبراسیون باتری، به‌صورت ماهانه اجازه دهید تقریباً باتری دستگاه تمام شود.
  • برای شارژ کردن دستگاه از شارژر اصلی آن استفاده کنید.
  • اگر جارو شارژی شما ضد آب نیست، هرگز از آن برای مکش مایعات استفاده نکنید.
  • در هنگام تمیزکاری از سری‌های مناسب استفاده کنید.
  • پس از انجام تمیزکاری سری‌های جارو شارژی را شسته و در جای مناسبی قرار دهید.
  • مکان نگهداری جاروهای شارژی باید خشک و دور از تابش نور مستقیم آفتاب باشد.

جمع‌بندی؛ بهترین گزینه جارو شارژی خودرو متناسب با نیاز شما

برای تمیزکردن فضای داخلی خودرو، مثل صندلی‌ها یا کفی ماشین می‌توانید از جاروهای شارژی کمک بگیرید. جاروهای شارژی سری‌های متفاوتی دارند و به لطف طراحی جمع‌وجور و قدرت مکش بالا می‌توانند تمامی زوایای خودرو را تمیز کنند. در این مقاله درباره نکات خرید بهترین جارو شارژی ماشین صحبت کردیم. اگر سوال دیگری دارید، در کامنت‌ها پاسخگوی شما هستیم.

سوالات متداول

آیا جارو شارژی خودرو برای جمع‌آوری مایعات هم مناسب است؟
اگر در دفترچه راهنمای دستگاه نوشته نشده که جارو شارژی شما ضد آب است، هرگز از آن برای جمع‌آوری مایعات استفاده نکنید.
مدت زمان شارژ کامل جارو شارژی خودرو چقدر است؟
در باتری‌های لیتیوم یون معمولاً در 2 – 3 ساعت باتری مجدداً شارژ می‌شود؛ اما در مدل‌های دیگر این زمان ممکن است به حدود 6 تا 8 ساعت نیز برسد.
آیا می‌توان از جارو شارژی خودرو برای تمیزکاری منزل هم استفاده کرد؟
بله؛ به‌صورت محدود می‌توانید از این دستگاه‌ها برای تمیز کردن مبل، جمع‌آوری موی حیوانات یا ریخت‌وپاش کودکان هم استفاده کنید.
بهترین زمان برای تعویض فیلتر جارو شارژی خودرو چه زمانی است؟
در دفترچه راهنمای دستگاه زمان شست‌وشو و تعویض فیلترها ذکر شده است. معمولاً این کار هر 4 تا 6 ماه انجام می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عضویت در خبرنامه :

برای عضویت در خبرنامه و اطلاع از جدیدترین مقالات مجله رونیکس ایمیل خود را وارد کنید.