معرفی انواع کمپرسور باد

انواع کمپرسور باد

به قلم پریسا سلیمانی

15 آبان 1400

کمپرسور باد چیست؟

از گذشته تا به امروز ابزارآلات بادی کاربرد فراوانی در صنایع مختلف، معدن، عمران و راه سازی، مونتاژ و نصب قطعات صنایع چوب، ذوب فلزات و … داشته اند. نیروی محرکه این گونه ابزارآلات دستگاهی قدرتمند به نام کمپرسور باد است. انواع کمپرسور باد که با نام پمپ باد نیز شناخته شده است، دستگاهی ضروری جهت تامین نیروی مورد نیاز تجهیزات بادی در صنایع گوناگون می باشد. کمپرسور هوا در واقع دستگاهی مکانیکی است که با فشرده سازی هوا تحول عظیمی در صنایع مختلف ایجاد کرده است.

در هر کارگاه، کارخانه و حتی هر خانه ای وجود یک کمپرسور باد ضروری است اما کاربرد گسترده تر این دستگاه در صنعت  است. به همین دلیل نمونه های پیشرفته تر این دستگاه را کمپرسور باد صنعتی می نامند. انواع کمپرسور باد صنعتی جایگاهی ویژه در صنعت هوای فشرده دارد و امروزه با پیشرفت تکنولوژی بر اهمیت این دستگاه افزوده شده است و به عنوان عضو حیاتی ابزارآلات بادی در صنایع و مشاغل مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.

این دستگاه با عملکرد منحصربه فرد خود باعث پیشرفت و گسترش بسیاری از صنایع شده و به افزایش بازدهی و راندمان کاری آن ها کمک بی شماری کرده است. کمپرسورهای هوا در مقایسه با سایر منابع تامین کننده نیرو، سبک تر بوده و از طول عمر بالا و نیاز به نگهداری کمتری برخوردار است. امکانات گسترده و میزان بهره وری بالایی که کمپرسورهای باد برای تجهیزات مختلف فراهم کرده اند، باعث شده تا امروزه بسیاری از تولید کنندگان به تولید انواع کمپرسور باد با ظرفیت های متفاوت اقدام کنند.

بیشتر بخوانید:ابزار شیشه بری چیست؟

تاریخچه کمپرسور باد

کمپرسور باد
کمپرسور باد

رشد و توسعه فناوری در زندگی بشر همواره سطح رفاه و امنیت بیشتری را با خود به همراه داشته است. چیزی که باعث خلق ایده های تازه و اختراعات جدید می شود، نیاز انسان برای بهبود زندگی و کیفیت انجام کار است. به همین دلیل اختراع ابزارهای پیشرفته تر توسط انسان ها آغاز شد. یکی از این ابزارآلات که تاثیر بسیاری در سرعت و کیفیت انجام کارها دارد، کمپرسور باد است.

بیشتر بخوانید: آموزش بتونه کاری دیوار به زبان ساده

در سال 1762 شخصی به نام جان اسمیتون سیلندر هوایی را اختراع نمود تا کیفیت انجام کار را بهبود بخشد. سپس در سال 1776 جان ویلکینسون دستگاهی به نام ماشین تراشی را ابداع کرد که به کمک آن سیلندرهای دقیق تری را می تراشیدند. این فرد توانست اولین دستگاه هوای فشرده را اختراع کند. این دستگاه اختراع شده توانایی تحمل بیشتر از یک بار را نداشت.

اما این اختراع توانست تحول بزرگی را در صنایع تونل سازی و ذوب فلزات به وجود آورد. در پی این اختراع دانشمندان زیادی تلاش کردند تا ایده هایی جدید برای کنار گذاشتن مشکلاتی که با آن روبه رو می شدند، بدهند و در نهایت پس از سال ها تلاش انواع کمپرسور باد برای اهداف مختلف و پیشبرد کارهای صنعتی ساخته شد.

کمپرسور باد صنعتی چگونه کار می کند؟

کمپرسور باد صنعتی دستگاهی است که به کمک موتور خود نیرو را به انرژی ذخیره شده تبدیل می کند. این انرژی همان هوای فشرده شده در داخل دستگاه است که به عنوان نیروی محرکه بسیاری از تجهیزات همانند ابزارآلات بادی مورد استفاده قرار می گیرد. کمپرسورهای باد با تکنولوژی های مختلف هوای بیشتر را در مخزن خود ذخیره می کنند و باعث می شوند تا فشار هوا افزایش یابد. سپس با رسیدن فشار هوا در حالت ماکزیمم، کمپرسور صنعتی خاموش شده و هوا را تا هنگام استفاده در مخزن نگهداری می کند.

بیشتر بخوانید:کاربرد دیمر در ابزارالات چیست؟

هر زمان که فشار هوای ذخیره شده داخل مخزن به کمترین مقدار برسد، مجددا موتور کمپرسور باد صنعتی روشن می شود و مراحل ذخیره سازی را تکرار می کند. کمپرسور باد صنعتی با مکش و ذخیره هوای اطراف خود به داخل مخزن می تواند آن را به هوای پرفشار تبدیل کند. با توجه به این که در طی این عملیات دمای کمپرسور باد افزایش می یابد، لازم است از فن خنک شونده استفاده شود.

 

checkedانواع کمپرسور باد برای کاربردهای متفاوت در شکل ها و ابعاد مختلفی ساخته می شوند. به عنوان مثال در صنایع نفت و گاز این دستگاه وظیفه فشرده سازی گاز را بر عهده دارد.

انواع کمپرسور باد صنعتی

انواع کمپرسور باد صنعتی
کمپرسور باد صنعتی

کمپرسورهای باد با توجه به نحوه انتقال انرژی به ابزارآلات به دو نوع کمپرسورهای جابه جایی مثبت و کمپرسورهای دینامیک دسته بندی می شوند. نوع اول یعنی همان کمپرسور بادهای جابه جایی مثبت به صورت متناوب و نوع دینامیک کمپرسورها به صورت دائمی و مداوم هوا را فشرده کرده و انرژی مورد نظر تجهیزات مختلف را فراهم می کنند. این دو نوع از لحاظ کارایی و عملکرد با یکدیگر تفاوت دارند. از جمله این تفاوت ها می توان به بیشتر بودن قدرت تراکم کمپرسورهای جابه جایی مثبت نسبت به کمپرسورهای دینامیکی اشاره کرد که برای فشرده سازی هوا در حجم بالا در تجهیزات قدرتمند مورد استفاده قرار می گیرد.

کمپرسور باد جابه جایی مثبت

اکثر کمپرسورهای هوا از نوع جابه جایی مثبت هستند. این مدل حجم معینی از هوا را محصور کرده و سپس با کاهش  این حجم، فشار را افزایش می دهد. سپس آن را به یک مخزن ذخیره سازی منتقل کرده تا از آن جهت مصارف بعدی استفاده شود. کمپرسورهای جابه جایی مثبت خود به دو دسته رفت و برگشتی و دوار تقسیم بندی می شوند.

تعریفی دیگر از کمپرسور باد جابه جایی مثبت به نقل از سایت صنایع واکیوم پارس به شرح زیر است:

“کمپرسور جابجایی مثبت چیست؟

کمپرسور جابجایی مثبت (Displacement compressor) به نوعی از کمپرسورها گفته می‌شود که از یک جز رفت و برگشتی (مانند پلانجر، پیستون، دیافراگم یا پره‌ها) برای کمپرس سیالاتی همچون هوا و گاز استفاده می‌کند. این کمپرسورها بدون توجه به فشار خروجی و با دبی ثابت کار می‌کنند و با جابجایی حجم سیلندر کمپرسور محیط کار را فشرده می‌کنند. در حقیقت این کمپرسور حجم مشخصی از هوا را داخل خود محصور می‌کند و فضای محصور شده را به تدریج کاهش می‌دهد و این کاهش فضا باعث افزایش فشار هوا می‌شود و انرژی جنبشی مولکول‌های هوا، دانسیته و همچنین دمای آنها افزایش پیدا می‌کند.

این کمپرسورها امروزه استفاده‌های متعددی در صنایع مختلف داشته و با توجه به تنوع عملکرد، اطمینان بالا، کیفیت بالا و … می‌توانند کاربردهای مختلفی داشته باشند. البته باید توجه داشت که راندمان این نوع کمپرسورها در مقایسه با کمپرسورهای سانتریفیوژی یا گریز از مرکز کمتر است.”

کمپرسور باد دینامیکی

از دیگر انواع کمپرسور باد نوع دینامیکی آن است. به این نوع کمپرسور جابه جایی غیر مثبت نیز می گویند. در این مدل از یک پروانه با تیغه های چرخان جهت ورود هوا به محفظه استفاده می شود. انرژی تولید شده از حرکت پره ها موجب افزایش فشار هوا در زمان کوتاه تری می شود. با توجه به این که کمپرسورهای دینامیکی سرعت بالایی دارند و می توانند حجم زیادی هوا تولید کنند، در توربین های گازی مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از این نوع کمپرسور در توربین های گازی باعث انتقال آهسته گاز از فضای باز به فضای تنگ تر می شود تا با کاهش حجم سیال بر فشار آن افزوده شود.

idea (2)از مزیت های کمپرسور باد دینامیکی می توان به هزینه تعمیر و نگهداری کمتر، اصطکاک کمتر، دوام بیشتر، ارتعاش کمتر و بازدهی بالاتر نسبت به کمپرسورهای جابه جایی مثبت اشاره کرد. کمپرسورهای دینامیکی شامل جریان شعاعی و جریان محوری هستند.

نقش مهم کمپرسور باد صنعتی در صنایع مختلف

همانطور که اشاره شد اصلی ترین وظیفه انواع کمپرسور باد فشرده سازی هوا می باشد اما از این دستگاه به دلایل دیگری نیز استفاده می کنند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد.

  • جهت جلوگیری از اتلاف انرژی در خطوط انتقال گاز سراسری از کمپرسورهای باد استفاده می کنند.
  • در هنگام نگهداری و ذخیره سازی مخازن جهت کاهش حجم آن ها از کمپرسورهای باد بهره گرفته می شود.
  • در هنگام بازیابی منابع نفتی در زیر زمین به تزریق گاز نیاز است که به همین دلیل استفاده از کمپرسورها بسیار مناسب و کارآمد خواهد بود.
  • در سیستم تبرید جهت افزایش فشار گاز برای میعان از کمپرسورها استفاده می شود.
  • ابزارآلات پنوماتیک در صنایع صنعتی نیازمند انواع کمپرسور باد جهت تامین نیروی محرکه خود هستند.
  • کمپرسور باد صنعتی برای افزایش فشار گاز جهت انجام واکنش های شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

ظرفیت های مختلف انواع کمپرسور باد

ظرفیت های مختلف انواع کمپرسور باد
ظرفیت های مختلف انواع کمپرسور باد

کمپرسورهای باد بر اساس ظرفیت به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند. کمپرسورهایی با ظرفیت کوچک برای مصارف خانگی مناسب هستند که به آن ها کمپرسور باد خانگی می گویند. در مقابل کمپرسورهای باد با ظرفیت بالاتر که در مصارف صنعتی کاربرد دارند، کمپرسور باد صنعتی هستند. در ادامه ظرفیت های کمپرسور بادهای صنعتی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: کلوخ شکن؛ از کاربردها تا انواع آن

کمپرسور باد 150 لیتری

این نوع از کمپرسورهای باد که کاربرد گسترده ای در صنعت دارند، از ظرفیت هوادهی 150 لیتر بر دقیقه و حجم مخزن 150 لیتر برخوردار هستند. کمپرسور بادهای 150 لیتری اکثرا به صورت پیستونی از نوع رفت و برگشتی هستند و جزء کمپرسورهای تک مرحله ای قرار دارند.

در این نوع از کمپرسورها روغن کاری و روانکاری دستگاه با اهمیت است و اگر انجام این کار به صورت مرتب صورت گیرد، باعث می شود تا عملکرد دستگاه افزایش یابد و در نتیجه بهره وری بهتری داشته باشد. ظرفیت کمپرسور باد 150 لیتری نه آنچنان زیاد و نه آنچنان کم است و به همین دلیل می توان از آن ها در مصارف نیمه صنعتی و مقیاس کوچک نیز استفاده کرد.

کمپرسور باد 250 لیتری

از دیگر انواع کمپرسور باد که بر اساس تقسیم بندی ظرفیت به آن اشاره خواهیم کرد، کمپرسور باد 250 لیتری است. در این نوع از کمپرسورها ضخامت ورق مورد استفاده حدود 3 میلی متر بوده و به همین دلیل احتمال خرابی و آسیب به دستگاه بسیار کم خواهد بود. معمولا این نوع از کمپرسورها با دو مخزن مختلف در بازار وجود دارند که بر اساس نوع کاربری و محیط استفاده نوع مناسب آن انتخاب می شود. این دو نوع مخزن خوابیده و مخزن ایستاده است.

کمپرسور باد 250 لیتری برای کارهای صنعتی کوچک گزینه ای مناسب است و می توان از آن به خوبی بهره گرفت. اما در صورتی که قصد دارید جهت انجام کارهای بزرگ تری از کمپرسور باد 250 لیتری استفاده نمایید، احتمال آسیب دیدن دستگاه به دلیل فشار بیش از حد وجود دارد.

کمپرسور باد 350 لیتری

از مدل های پرکاربرد کمپرسورها، ظرفیت 350 لیتری آن ها می باشد. از این نوع می توان در مصارف صنعتی استفاده نمود. برای این که کمپرسور باد دچار آسیب نشود، بهتر است که اگر در کارخانه و کارگاه شما میزان مصرف هوای فشرده حدود 250 لیتر است از کمپرسورهای 350 لیتری استفاده شود. با این کار فشار از روی کمپرسور باد برداشته می شود و موجب افزایش طول عمر و بهبود عملکرد دستگاه خواهد شد.

کمپرسور باد 500 لیتری

این نوع از کمپرسورها به دلیل توان و قدرت بالا می توانند گزینه ای مناسب برای مصارف صنعتی باشند. معمولا کمپرسور بادهای 500 لیتری از صدا و لرزش کمی برخوردارند و می توانند در مصارف طولانی مدت مورد استفاده قرار گیرند.

کمپرسور باد 750 لیتری

برای کسب و کارهای بزرگ که با ماشین آلات سنگین سرو کار دارند استفاده از ظرفیت 750 لیتری جهت بهره وری بهتر توصیه می شود. کمپرسورهایی با ظرفیت های بالا معمولا از دو هواساز دو سیلندر بهره می گیرند تا اگر به هر دلیلی یکی از آن ها دچار آسیب یا خرابی شد، دستگاه بتواند از هواساز دیگر استفاده کند و از توقف فرایند جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: نکات راهنمای خرید ابزارالات

انواع کمپرسور باد در مقیاس کوچک

انواع کمپرسور باد در مقیاس کوچک
کمپرسور باد در مقیاس کوچک

موارد اشاره شده در فوق کاربردی ترین انواع کمپرسور باد جهت استفاده در مقیاس های بزرگ و کارهای صنعتی بزرگ و کوچک بودند. اما برای استفاده در مقیاس های کوچک همانند مصارف خانگی از کمپرسورهایی با ظرفیت پایین استفاده می کنند. کمپرسور بادهایی با ظرفیت 10، 25، 50 و 80 لیتری مناسب مصارف خانگی هستند. این گونه از کمپرسورها با توجه به ظرفیت کوچکتری که دارند، از وزن سبک تر و قیمت کمتری برخوردار هستند.

انواع کمپرسور باد از نظر ساختار

تا به اینجا با کمپرسور باد و نحوه کارکرد آن، انواع کمپرسور باد صنعتی و ظرفیت های مختلف آن ها آشنا شدیم. می توان گفت کمپرسورهای هوا در بسیاری از مشاغل صنعتی کوچک و بزرگ و کارگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند و برای راه اندازی ابزارآلاتی همانند میخکوب، چکش های بادی، فرز بادی، رنگ پاش ها و سایر ابزارهای بادی کاربرد دارند. این که قصد دارید به کمک کمپرسور چه کاری را انجام دهید، در تعیین اندازه و نوع آن موثر است. در ادامه به انواع کمپرسورهای باد می پردازیم که این دسته بندی بر اساس ساختار آن ها می باشد.

کمپرسور باد پنکیکی

کمپرسور باد پنکیکی
نمونه ای از یک کمپرسور باد پنکیکی

کمپرسورهای باد پنکیکی از ابعاد کوچک و قیمت ارزانی برخوردار هستند و ظرفیت آن ها معمولا بین 1 تا 6 گالن است. با توجه به این که این گروه از کمپرسورها توان محدودی دارند، برای کارهای کوچک و خانگی ایده آل می باشند. کمپرسور هوای پنکیکی نیاز به روغن کاری ندارد و در نتیجه نگهداری از آن بسیار آسان است.

کمپرسور باد استوانه ای

کمپرسور باد استوانه ای از گزینه های محبوب نزد کاربران است که در اکثر کارگاه ها از آن استفاده می کنند. ظرفیت این نوع نیز همانند مدل پنکیکی است. بنابراین انتخاب میان این دو مدل بر حسب سلیقه و نیاز کاربر انجام می شود.

کمپرسور باد دو مخزنه

این مدل نسبت به دو نوع قبلی حرفه ای تر می باشد. با توجه به این که کمپرسورهای دو مخزنه از قابلیت حمل هوای بیشتری بهره مند هستند، مدت زمان طولانی تری کار خواهند کرد. با استفاده از این کمپرسورها می توان ابزارآلاتی همانند میخ کوب ها، رنگ پاش ها و منگنه کوب های بزرگ را راه اندازی کرد.

کمپرسور باد قابل حمل

در میان کاربران حرفه ای کمپرسورهای قابل حمل از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند و برای مشاغلی چون نجاری که به کمپرسور بادهایی با توان زیاد و قابلیت حمل احتیاج دارند، گزینه ای ایده آل محسوب می شود.

کمپرسور باد ثابت

از دیگر انواع کمپرسور باد مدل ثابت آن است. این نوع از کمپرسور باد در مقایسه با سایر مدل های ذکر شده از قدرت بالاتر و وزن بیشتری برخوردار است. کمپرسور باد ثابت برای مشاغلی که به این دستگاه در جای ثابت احتیاج دارند، مناسب می باشد.

انواع کمپرسور باد ایرانی

با توجه به کاربرد گسترده انواع کمپرسور باد در صنایع مختلف و نیز مصارف خانگی، شرکت های ایرانی مختلفی اقدام به تولید انواع کمپرسور با ظرفیت های مختلف کرده اند. در ادامه برخی از آن ها را معرفی می نماییم.

کمپرسور باد رونیکس

انواع کمپرسور باد ایرانی
کمپرسور باد رونیکس

شرکت رونیکس که سال هاست به عنوان یک شرکت موفق در زمینه تولید ابزارآلات فعالیت می کند، به تولید انواع کمپرسور باد اقدام کرده است. هدف گذاری رونیکس جهت ایجاد سازمانی پیشرو در عرصه ابزارآلات و تبدیل شدن به برندی معتبر با بهره گیری از تکنولوژی های روز دنیا است.

 این شرکت کمپرسورهایی با ظرفیت و مدل های مختلف تولید کرده که از ظرفیت 10، 25، 50 و 80 لیتر برخوردار می باشند و با کدهای RC-1010، RC-2510، RC-5010 و RC-8010 به فروش می رسند. همچنین رونیکس کمپرسورهایی را با نام کمپرسور باد بی صدا و در ظرفیت های مختلف تولید کرده است که به دلیل طراحی بروز در قسمت پمپ از کمترین صدا برخوردار می باشند.

کمپرسور باد دست دوم را چگونه انتخاب کنیم؟

کمپرسور باد دست دوم را چگونه انتخاب کنیم؟
نمونه ای از کمپرسور باد قدیمی

در دنیای امروز با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش قیمت ها برخی از کاربران ترجیح می دهند ابزارآلات دست دوم خریداری کنند. با این کار می توانند هزینه های خود را در خرید ابزارهای مختلف کاهش دهند. با توجه به کاربرد گسترده انواع کمپرسور باد در صنایع و مشاغل مختلف ممکن است تقاضا برای خرید دست دوم این ابزار زیاد باشد و اگر افراد بتوانند در انتخاب آن به گونه ای عمل کنند که کیفیت قربانی هزینه نشود، آن گاه توانسته اند با هزینه ای کمتر نیاز خود را برطرف سازند.

درست است که خرید کمپرسور باد دست دوم موجب صرفه جویی در هزینه می شود، اما اگر در خرید و تهیه این ابزار از تبحر کافی برخوردار نباشید، نه تنها هزینه بسیاری را هدر می دهید، بلکه زمان زیادی را هدر خواهید داد و انجام کار از کیفیت مطلوبی برخوردار نخواهد بود. بنابراین لازم است تا در تهیه کمپرسور باد دست دوم یکسری از موارد را در نظر داشته باشد تا با مشکل مواجه نشوید.

یکی از این موارد تحقیق قبل از خرید است. اگر با برندهای معتبر آشنایی ندارید و همچنین اطلاعی از مشخصات فنی کمپرسور باد مورد نیاز خود ندارید، لازم است ابتدا به فروشگاه های معتبر ابزارآلات بروید و یا به سایت های فروش انواع کمپرسور باد نگاهی بیندازید. با انجام این کار می توانید کمپرسورهای باد را از نزدیک ببینید و قیمت های مختلف را برای خود یادداشت کنید.

در واقع با تحقیق و بررسی قیمت انواع کمپرسور بادهای نو در بازار می تواند به آسانی قیمت دست دوم آن را تخمین بزنید. کار دیگری که می توانید انجام دهید سر زدن به سایت های خرید و فروش ابزارآلات دست دوم است. با این کار می توانید از قیمت حدودی انواع کمپرسور باد دست دوم مطلع شوید.

مورد دیگری که لازم است حتما به آن توجه نمایید، کارت گارانتی و خدمات پس از فروش کمپرسور باد است. در صورتی که این دستگاه دارای کارت گارانتی بود، می توانید با خیالی آسوده در صورت خرابی و بروز هر مشکلی به نمایندگی های آن مراجعه کنید.

در هنگام خرید حتما سیم و کابل های کمپرسور باد را مورد بررسی قرار دهید. با توجه به این که کمپرسور باد از ابزارآلات برقی محسوب می شود، خرید آن ریسک بالایی دارد. اگر پس از بررسی کابل متوجه آسیبی شدید، به خرید آن اقدامی نکنید؛ چرا که احتمال سوختگی کمپرسور باد پس از مدتی وجود خواهد داشت.

در هنگام بررسی دستگاه حتما آن را روشن نمایید و به خوبی به صدای موتور آن گوش دهید. اگر در هنگام روشن شدن متوجه بوی سوختگی و صدای عجیب غریبی شدید از خرید آن صرف نظر کنید. در نهایت این که انواع کمپرسور باد را از لحاظ ایمنی مورد بررسی قرار دهید. در صورتی که قطعات ایمنی دستگاه به خوبی کار می کنند می توانید با بررسی سایر نکات آن را تهیه کنید.

رونیکس علاوه بر انواع کمپرسور باد صنعتی و پرقدرت خود، انواع مینی کمپرسور و کمپرسور فندکی خودرو را نیز تولید و به بازار عرضه می‌کند. برای مثال، کمپرسور فندکی خودرو مدل RH-4264 رونیکس ابزاری چندکاره با سری‌های کاربردی برای بادکردن تایر خودرو، دوچرخه، موتورسیکلت و … است.

کمپرسور فندکی خودرو RH-4264 رونیکس

جمع بندی

انتخاب یک کمپرسور باد برای انجام کارهای مختلف نیازمند شناخت انواع کمپرسور باد و آشنایی با نحوه عملکرد آن ها هستند. همانطور که در این مقاله اشاره شد، کمپرسورها از لحاظ ساختاری، عملکرد و ظرفیت به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند و می توانید بنابر شرایط کاری و مقدار بودجه تان مناسب ترین گزینه را انتخاب نمایید. کمپرسورهای کوچک مناسب کارهای سبک و خانگی و کمپرسور بادهای بزرگ تر مناسب کارهای صنعتی و تخصصی تر هستند.

سوالات متداول

کمپرسور باد چیست و چه کاربردی دارد؟
پمپ باد یا کمپرسور باد دستگاهی است که جهت فشرده‌کردن هوا کاربرد دارد و از آن به عنوان منبع تغذیه ابزارآلات بادی استفاده می‌شود.
کمپرسور باد چگونه کار می‌کند؟
نحوه کارکرد کمپرسور باد به این صورت است که با صرف انرژی مکانیکی هوا را به درون خود می‌مکد و سپس آن را فشرده می‌کند.
انواع کمپرسور باد با توجه به نحوه انتقال انرژی به ابزارآلات کدام است؟
کمپرسور باد جابه‌جایی مثبت و کمپرسور باد دینامیکی از مهم‌ترین انواع کمپرسور باد با توجه به نحوه انتقال انرژی هستند.
کمپرسورهای باد رونیکس را از کجا خریداری کنیم؟
برای خرید کمپرسور باد و تمام محصولات رونیکس می‌توانید به ابزارفروشی‌های معتبر سراسر کشور مراجعه کنید. همچنین می‌توانید با شماره تلفن 0216497 تماس حاصل کنید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

13 پاسخ به “معرفی انواع کمپرسور باد”

  1. زهرا محمدی بوشهری گفت:

    خودتون خرید کمپرسور یاد دست دوم را پیشنهاد میدین؟ چجوری بفهمیم خوب کار میکنه؟

    • رونیکس گفت:

      همراه عزیز، خرید کمپرسور باد یا هر محصول دست دوم دیگری تنها زمانی پیشنهاد می‌شود که محصول سالمی را از برند معتبر خریداری کنید. اگر در بررسی ویژگی‌های فنی و سلامت دستگاه تخصص ندارید، حتما از افراد متبحر در این زمینه راهنمایی بخواهید.

  2. […] آشنایی بیشتر با انواع کمپرسورهای باد، مقاله «معرفی انواع کمپرسور باد» را مطالعه […]

  3. […] بیشتر بخوانید:معرفی انواع کمپرسور باد […]

  4. غلامی گفت:

    سلام وقت بخیر خسته نباشید
    بنده فروشگاه لوازم جانبی کامیون دارم
    برای تست بوق های بادی کامیون نیاز به پمپ باد دارم پیشنهاد شما چه نوع پمپ بادیه در ضمن هرچقدر اندازه پمپ کوچکتر باشه بهتره
    ممنون

  5. سعید مردانی گفت:

    کدوم مدل کمپرسور رونیکس برا مصارف خانگی هست؟

    • رونیکس گفت:

      همراه گرامی سلام. بسته به نوع کاربرد مورد نظر گزینه‌های زیادی پیش رو دارید. برای مثال، انواع کمپرسور خودرویی و مینی کمپرسور چندکاره بهترین انتخاب برای شما هستند. اگر ابزار بادی در منزل یا کارگاه شخصی خود دارید، می‌توانید از انواع کمپرسور بادی رونیکس استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم به صفحه کمپرسورهای باد رونیکس به آدرس https://www.ronix.ir/pneumatic-tools/compressors/ مراجعه کنید و به مشخصات فنی انواع پمپ باد رونیکس نگاهی بیندازید.

  6. مهدی رضایی گفت:

    سلام من یه کمپرسور باد لازم دارم که هم قدرتش خوب باشه هم سر و صداش کم باشه که همسایه ها کمتر اذیت بشن شما خودتون کدوم نوع رو معرفی می کنید؟ بعد ممنون میشم اگه یه توضیحی هم راجع به نگهداری و تعمیر کمپرسور باد بدید مرسی

    • رونیکس گفت:

      همراه گرامی سلام. می‌توانید کمپرسورهای باد سایلنت رونیکس را انتخاب کنید. برای نگهداری هر چه بهتر از کمپرسور باد، مطابق دستورالعمل‌های دفترچه راهنمای محصول عمل کنید. همچنین، پیشنهاد می‌کنیم مقاله ” همه چیز درباره کمپرسور باد بی صدای رونیکس” را بخوانید. لینک مقاله:
      https://www.ronix.ir/mag/all-about-the-ronix-silent-air-compressor/

  7. ارشیا بابایی گفت:

    اول از همه باید بگم که من یه مشتری قدیمی ابزارهای صنعتی هستم و تجربه زیادی تو خرید کمپرسورها داشتم. این کمپرسور باد جابه جایی مثبت که اخیرا ازشون گرفتم واقعا انتظاراتم رو برآورده کرد. فشار بادش ثابت و قابل اتکاست و واسه کارگاه من که به دستگاه پیوسته نیاز داره، عالیه. علاوه بر این، صدای زیادی هم تولید نمی‌کنه که این خیلی خوشحالم کرد. تا این لحظه هیچ مشکلی باهاش نداشتم و فکر می‌کنم قیمتش هم نسبت به کیفیتش منصفانه به نظر میاد

  8. حسن فدایی گفت:

    سلام داخل کارگاه یه کمپرسور باد دارم ولی به خاطر حجم کار زیاد دائم کمپرسور در حال کار هستش یه کمپرسور قدرتمند و بزرگ نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید که از کجا میتونم تهیه کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

عضویت در خبرنامه :

برای عضویت در خبرنامه و اطلاع از جدیدترین مقالات مجله رونیکس ایمیل خود را وارد کنید.